Taidelainaamo

Sisusta tunteella

Hanki taideaarteesi taidelainaamosta josta voit lainata tai ostaa osa- tai ker­tamaksulla.

Taidelainaamo

Joensuun Taiteilijaseura ry ylläpitää Suomen vanhinta taidelainaamoa, vuonna 1971 perustettua Joensuun Taidelainaamoa Galleria Kohinan yhteydessä Joensuun Taitokorttelissa.

Taidelainaamossa on esillä seuran taiteilijajäsenten teoksia, joita voit lainata tai ostaa osa- tai ker­tamaksulla. Meillä voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Joensuun Taidelainaamossa tällä hetkellä lainattavissa ja myynnissä olevia teoksia voit tarkastella o­hei­ses­ta web-galleriasta, jossa on lisäksi esillä teoksia, jotka ovat kooltaan liian suuria pi­det­tä­vä­ksi Taidelainaamossa.

Näiden teosten tiedoissa lukee ”Taiteilijan ateljeessa”. Jos olet kiinnostunut näistä suuremmista teoksista, ota yhteyttä taidelainaamoon.
Kaikkien teosten osto- ja lainaussopimusten teko tapahtuu paikan päällä Taidelainaamossa Gal­le­ria Kohinassa. Lainaaja huolehtii teoksen asianmukaisesta kuljetuksesta ja on velvollinen korvaamaan laina-aikana mahdollisesti aiheutuneet vahingot.

Lainaaja maksaa teoksesta kuukausittain lainausmaksun, jonka suuruus riippuu teoksen myyntihinnasta. Lainatun teoksen voi palauttaa milloin vain takaisin Taidelainaamoon.

Teoksen voi ostaa käteisellä tai osamaksulla ilman lainaustakin.