Taidelainaamo

Suomen vanhin taidelainaamo

Hanki taideaarteesi taidelainaamosta, josta voit lainata taidetta tai ostaa taidetta korottomalla osamaksulla tai ker­tamaksulla.

Suomen vanhin taidelainaamo, vuonna 1971 perustettu Joensuun Taidelainaamo sijaitsee idyllisessä Taitokorttelissa, aivan Joensuun keskustassa Galleria Kohinan yhteydessä.

Taidelainaamossa on esillä Joensuun Taiteilijaseura Ry:n taiteilijajäsenten teoksia, joita voit lainata tai ostaa kerta- tai osamaksulla. Meillä voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
Osaa Joensuun Taidelainaamossa lainattavissa ja myynnissä olevia teoksista voit tarkastella o­hei­ses­ta verkkokaupasta. Verkkokaupassa näkyvät teokset löytyvät joko Taidelainaamosta (maininta: "Taidelainaamossa") tai taiteilijan ateljeesta (maininta: "Taiteilijan ateljeessa"). Teokset saa pyynnöstä nähtäville Taidelainaamoon.
Huom! Kaikkia taidelainaamon teoksia ei ole listattu verkkokauppaan ja verkkokaupan kuvissa voi olla sävyeroja varsinaiseen teokseen nähden, joten Taidelainaamossa vierailu kannattaa!

Kaikkien teosten osto- ja lainaussopimusten teko tapahtuu paikan päällä Joensuun Taidelainaamossa. Lainaaja huolehtii teoksen asianmukaisesta kuljetuksesta ja on velvollinen korvaamaan laina-aikana mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Lainaaja maksaa teoksesta kuukausittain lainausmaksun, jonka suuruus riippuu teoksen myyntihinnasta. Lainatun teoksen voi palauttaa milloin vain takaisin Taidelainaamoon tai lunastaa teoksen itselleen korottomalla kk-maksulla.

Jos haluat varata jonkun teoksen nähtäväksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen galleriakohina@gmail.com tai soita 050 5433 524.
Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumero ja ajankohta, milloin olet tulossa katsomaan teosta.

Meiltä voi ostaa myös lahjakortteja!

Löydät meidät myös somesta!

Taidelainaamon aukioloajat:

Avoinna 1.6.2020 alkaen ti-pe klo 11.00-17.00, la klo 10.00-15.00, su-ma suljettu.


Joensuun Taiteilijaseura Ry:n Taidelainaamo
Koskikatu 1, 80100 Joensuu
Puhelin: 050 5433 524
S-posti: galleriakohina@gmail.com