Taidelainaamo

Sisusta helposti taiteella

Hanki taideaarteesi taidelainaamosta, josta voit lainata taidetta tai ostaa taidetta korottomalla osamaksulla tai ker­tamaksulla.

Suomen vanhin taidelainaamo, vuonna 1971 perustettu Joensuun Taidelainaamo sijaitsee idyllisessä Taitokorttelissa, aivan Joensuun keskustassa Galleria Kohinan yhteydessä.

Taidelainaamossa on esillä Joensuun Taiteilijaseura Ry:n taiteilijajäsenten teoksia, joita voit lainata tai ostaa kerta- tai osamaksulla. Meillä voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
Osaa Joensuun Taidelainaamossa lainattavissa ja myynnissä olevia teoksista voit tarkastella o­hei­ses­ta web-galleriasta. Web-galleriassa näkyvät teokset läytyvät joko Taidelainaamosta (maininta: "Taidelainaamossa") tai taitelijan ateljeesta (maininta: "Taitelijan ateljeessa"). Teokset saa pyynnöstä nähtäville Taidelainaamoon.
Huom! Kaikkia taidelainaamon teoksia ei ole listattu web-galleriaan ja web-galleria kuvissa voi olla sävyeroja varsinaiseen teokseen nähden, joten Taidelainaamossa vierailu kannattaa!

Kaikkien teosten osto- ja lainaussopimusten teko tapahtuu paikan päällä Joensuun Taidelainaamossa. Lainaaja huolehtii teoksen asianmukaisesta kuljetuksesta ja on velvollinen korvaamaan laina-aikana mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Lainaaja maksaa teoksesta kuukausittain lainausmaksun, jonka suuruus riippuu teoksen myyntihinnasta. Lainatun teoksen voi palauttaa milloin vain takaisin Taidelainaamoon tai lunastaa teoksen itselleen korottomalla kk-maksulla.

Meiltä voi ostaa myös lahjakortteja!

Löydät meidät myös somesta!

Joensuun Taiteilijaseura Ry:n Taidelainaamo
Koskikatu 1, 80100 Joensuu