Taidelainaamo

Sisusta helposti taiteella

Hanki taideaarteesi taidelainaamosta, josta voit lainata taidetta tai ostaa taidetta korottomalla osamaksulla tai ker­tamaksulla.

Suomen vanhin taidelainaamo, vuonna 1971 perustettu Joensuun Taidelainaamo sijaitsee idyllisessä Taitokorttelissa, aivan Joensuun keskustassa Galleria Kohinan yhteydessä.

Taidelainaamossa on esillä Joensuun Taiteilijaseura Ry:n taiteilijajäsenten teoksia, joita voit lainata tai ostaa kerta- tai osamaksulla. Meillä voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
Osaa Joensuun Taidelainaamossa lainattavissa ja myynnissä olevia teoksista voit tarkastella o­hei­ses­ta web-galleriasta. Web-galleriassa näkyvät teokset läytyvät joko Taidelainaamosta (maininta: "Taidelainaamossa") tai taitelijan ateljeesta (maininta: "Taitelijan ateljeessa"). Teokset saa pyynnöstä nähtäville Taidelainaamoon.
Huom! Kaikkia taidelainaamon teoksia ei ole listattu web-galleriaan, joten Taidelainaamossa vierailu kannattaa!

Kaikkien teosten osto- ja lainaussopimusten teko tapahtuu paikan päällä Joensuun Taidelainaamossa. Lainaaja huolehtii teoksen asianmukaisesta kuljetuksesta ja on velvollinen korvaamaan laina-aikana mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Lainaaja maksaa teoksesta kuukausittain lainausmaksun, jonka suuruus riippuu teoksen myyntihinnasta. Lainatun teoksen voi palauttaa milloin vain takaisin Taidelainaamoon.

Teoksen voi ostaa suoraan käteisellä tai osamaksulla ilman lainaustakin.

Löydät meidät myös somesta!

Joensuun Taiteilijaseura Ry:n Taidelainaamo
Koskikatu 1, 80100 Joensuu