Jäseneksi hakeminen

Joensuun Taiteilijaseura ry:n jäsenet voivat olla joko taiteilija-, harrasta-, yhteisö-, tai kannatusjäseniä. Hakiessasi jäsenyyttä, tutustu seuran sääntöihin ja niiden sisältämiin jäsenyysehtoihin. Vuoden 2021 taiteilijajäsenkriteerinä on kuvataiteilijan korkeakoulutasoinen koulutus suomessa tai ulkomailla, tai kuuluminen ammattialan liittoihin (esimerkiksi Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjien liitto, Muu ry), tai muulla tavalla osoitettu pätevyys ja ammatillinen toiminta kuvataiteilijana.

Harrastajajäsenyyttä haetaan täyttämällä liittymisilmoitus, ja vastaamalla kysymykseen mitä
taidetta harrastaa?

Joensuun Taiteilijaseura ry:n jäsenyyttä haetaan verkkosivuilla olevalla hakemuksella tai tulostettavalla jäsenhakemuksella. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, teoskuvia ja
lyhyt kuvailu siitä, miksi haluaa liittyä seuraan. Toivottavaa olisi, että liitetiedostot tulisivat yhtenäisenä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen joensuun.taiteilijaseura@gmail.com. Joensuun Taiteilijaseura ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemuksia puolivuosittain.

Jäsenmaksut

Taiteilijajäsenmaksu 40,00 €/vuosi
Harrastajajäsenmaksu 25,00 €/vuosi
Kannatusjäsenmaksu 50,00 €/vuosi
Yhteisöjäsenmaksu 100,00 €/vuosi

Tulostettavat Jäsenhakemukset

Taiteilijajasenhakemus (pdf)
Harrastajajasenhakemus (pdf)

Hakemukset toimitetaan Taiteilijaseuran toimistoon, Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu.

Säännöt

Yhdistyksen säännöt