Näyttelytilan hakeminen

Hakeminen

SIVUSTO PÄIVITTYY 12.1.2021!

Galleria Kohinan toiminta nykyisessä sijainnissa Joensuun Taitokorttelissa päättyy vuoden 2020 loppuun mennessä. Näyttelyaikoja voi kuitenkin hakea uudistuneesta Taidekeskus Ahjosta, katso tarkemmat ohjeet TÄÄLTÄ.

Hakuajat vuodelle 2021

-Näyttelytilan hakuaika vuodelle 2020 on päättynyt.

-Näyttelytilahaku vuodelle 2022 avautuu keväällä 2021. Voit tiedustella Ahjon tiloja sähköpostitse osoitteesta: joensuun.taiteilijaseura@gmail.com

Täytä sähköinen hakemus

Liitteet

Lähetä alla olevan listan mukaiset liitteet taiteilijaseuran sähköpostiin joensuun.taiteilijaseura@gmail.com

Lähetä tiedostot joko PDF muodossa tai kuvatiedostoina. Voit myös lähettää tiedostolinkin pilvipalveluun josta taiteilijaseura voi liitteet ladata. (Esim. Dropbox, Google Drive, One Drive). Lähetä videomateriaali aina linkkinä videoon joka on katsottavissa verkossa. (Esim. Youtube, Vimeo).

Laita viestin otsikoksi "Näyttelyhakemuksen liitteet" ja oma nimesi.

Hakemuksen voi myös tulostaa tästä: näyttelytilahakemus (pdf)

Pohjapiirros

Pohjapiirros (pdf)